Route

Vanaf Amsterdam / Schiphol Airport

Vanaf luchthaven Schiphol neemt u de snelweg richting Den Haag (A4). Vanaf Den Haag neemt u de afslag naar Rotterdam via de A13. Bij Rotterdam aangekomen neemt u de zuidelijke ring (A20). Bij Rotterdam volgt u de borden Europoort via de A4 en vervolgens de A15 richting Rozenburg/Europoort. Bij Rozenburg gaat de A15 over in de N15. Direct na de Thomassentunnel neemt u afslag 12 naar Brielle/Hellevoetsluis/Middelburg. Bij de stoplichten neemt u de afslag Brielle/Vierpolders. Na circa 500 meter ziet u aan de rechterkant het terrein van P. van Adrighem op industrieterrein Seggeland. Ons terrein is voorzien van een groot aantal parkeerplaatsen. 


Vanaf de Duitse grens (Boxmeer)

Vanaf de Duitse grens komt u via de A77 ons land binnen richting Nijmegen. Bij Boxmeer volgt u de A73 richting Nijmegen. Volg hierbij de borden Rotterdam. Via de A50 komt u dan vervolgens terecht op de A15. De A15 loopt van Nijmegen naar Rotterdam Europoort, dus volg deze weg. Bij Rotterdam aangekomen dient u de borden Europoort/Rozenburg te volgen. Bij Rozenburg gaat de A15 over in de N15. Direct na de Thomassentunnel neemt u afslag 12 naar Brielle/Hellevoetsluis/Middelburg. Bij de stoplichten neemt u de afslag Brielle/Vierpolders. Na circa 500 meter ziet u aan de rechterkant het terrein van P. van Adrighem op industrieterrein Seggeland. Ons terrein is voorzien van een groot aantal parkeerplaatsen.

Vanaf Rotterdam / Rotterdam Airport

Vanaf Rotterdam Airport rijdt u richting Rotterdam via de A13. Op de ring van Rotterdam aangekomen neemt u de zuidelijke kant via de A20 richting Europoort. Richting Europoort gaat de weg over in de A4 en vervolgens over in de A15. Bij Rozenburg gaat de A15 over in de N15. Direct na de Thomassentunnel neemt u afslag 12 naar Brielle/Hellevoetsluis/Middelburg. Bij de stoplichten neemt u de afslag Brielle/Vierpolders. Na circa 500 meter ziet u aan de rechterkant het terrein van P. van Adrighem op industrieterrein Seggeland. Ons terrein is voorzien van een groot aantal parkeerplaatsen. 


Vanaf de Belgische grens (Antwerpen)

Uit de richting Antwerpen komt u via de A1 ons land binnen richting Breda. Vanaf de grens gaat de A1 over in de A16. Volg de A16 tot aan de ring van Rotterdam. Bij Rotterdam neemt u de afslag naar de A15 richting Europoort. Bij Rozenburg gaat de A15 over in de N15. Direct na de Thomassentunnel neemt u afslag 12 naar Brielle/Hellevoetsluis/Middelburg. Bij de stoplichten neemt u de afslag Brielle/Vierpolders. Na circa 500 meter ziet u aan de rechterkant het terrein van P. van Adrighem op industrieterrein Seggeland. Ons terrein is voorzien van een groot aantal parkeerplaatsen.

 

Nieuw binnengekomen

Lodi Trading Company

Lodi Trading Company

  • Groene Kruisweg 2
  • 3237 KC Vierpolders
  • The Netherlands
  • T: +31-181-413722 / 414056
  • F: +31-181-418367
  • info@lodi.nl

Over ons

Lodi Trading Company is een bedrijf gespecialiseerd in het verkopen en verhuren van materieel voor de transport, bouw en grond-werk industrie wereldwijd. Of u nu op zoek bent naar een enkele graafmachine of naar een complete groep van voertuigen voor uw project, Lodi Trading Company kan het voor u verzorgen. Uiteraard leveren wij onze voertuigen in perfecte staat en voor een gunsti-ge prijs. Op onze website vindt u onder Materieel een greep uit onze voorraad. Staat het voertuig dat u zoekt er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op en wij gaan voor u op zoek.